Het beste van alle dorpen

bakfietsWe willen iedereen bedanken die meegedacht heeft over de toekomstvisie voor de nieuwe gemeente!

Bijeenkomst in alle 25 dorpen
In alle 25 dorpen hebben we veel waardevolle input verzameld! Voor wie niet aanwezig kon zijn bij de bijeenkomsten, was er de optie om via deze website input achter te laten. Ook die input is goed ontvangen.

Basisscholen
Naast bijeenkomsten in alle 25 dorpen, hebben we in samenwerking met Ellen Smits een bezoek gebracht aan basisscholen binnen de drie gemeenten. De jeugd heeft een belangrijke rol voor de toekomst. De onderwerpen die tijdens de 25 bijeenkomsten besproken zijn, hebben we ook met de leerlingen besproken. We hebben veel vertrouwen in de jeugd en uit de gesprekken kwam ook hier waardevolle input, die we meenemen in het proces om de visie voor de nieuwe gemeente te formuleren.

Bestuurders en ondernemers
Bestuurders en ondernemers uit diverse branches zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst in de Schouwburg Cuijk. Zij gaven vanuit hun professioneel perspectief aan wat prioriteit heeft voor de toekomstvisie van de nieuwe gemeente. Je ziet dat er nieuwe dingen ontstaan wanneer er vanuit verschillende specialisaties gesprekken gevoerd worden.

Fijn dat zo veel verschillende mensen hun mening hebben willen geven! Alle input wordt meegenomen in het proces om te komen tot de visie van de nieuwe gemeente.

We publiceren de verslagen van de bijeenkomsten op deze pagina. Hieronder vind je de verslagen van de bijeenkomsten in alle 25 dorpen.

De gemeente Mill en Sint Hubert is na een referendum in januari 2020 aangesloten bij het herindelingsproces. Vandaar dat u hier geen verslagen vindt van bijeenkomsten in deze gemeente.